Bloei!Over mij

Mijn naam is Christa Konijnendijk. Ik ben in aanraking gekomen met de kinesiologie, doordat ik erg veel last had van eczeem. Ik had al van alles geprobeerd, maar niemand die echt kon helpen. Totdat ik bij een kinesioloog terecht kwam. Daar werd ik mij bewust wat er allemaal met mijn huidprobleem te maken had. Dat ik door anders in het leven te staan en anders naar de dingen te kijken zelf invloed had op mijn huidprobleem. Ik leerde mezelf daar veel beter kennen en dat was dan weer van invloed op de keuzes die ik maakte. Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik zelf de opleiding kinesiologie ben gaan doen.

Ik heb mijn opleiding tot Kinesioloog gevolgd bij Opleidingscentrum Espavo van Carin Jansen in Zwijndrecht. Daarnaast heb ik bij de Sorag een studie Medische Basiskennis op HBO niveau gedaan. En ik ben gecertificeerd coach Ik leer anders, voor kinderen die in beelden denken. Ook heb ik de coachopleiding level 1 en 2 van OERsterk gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mijn kennis up to date te houden en uit te breiden.

Voordat ik van kinesiologie mijn beroep maakte, heb ik 25 jaar met veel plezier als groepsleerkracht in het basisonderwijs gewerkt.