Bloei!Kinesiologieconsult met de spiertest

Kinesiologieconsult met de spiertest

Laat jij waar je last van hebt verdwijnen?

Kinesiologie is de leer van de beweging. Waar ben je vastgelopen op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel gebied? Hoe zet je dat weer in beweging? Laat waar jij last van hebt verdwijnen!

De spiertest is het ultieme middel om het onbewuste bewust te maken. Word je bewust waar je bent vastgelopen. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals bijvoorbeeld langdurige stress, verkeerde voeding, onverwerkte emoties, negatieve gedachtenpatronen, angsten enz. Daardoor wordt het zelfhelende vermogen van je lichaam verstoord en ontstaan allerlei klachten.
Bij de spiertest wordt er zachte druk op de armspier uitgeoefend. Jouw lichaam geeft via deze armspier antwoord wat er op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel gebied bij jou is vastgelopen. Bij alles wat goed is voor jouw lichaam zal de armspier sterk blijven. Bij alles wat jou uit balans brengt zal de armspier verzwakken. Je kan op deze manier alles uitzoeken. Jouw lichaam heeft alle antwoorden al in zich. De spiertest maakt je van deze antwoorden bewust.

Fysiek

Dit niveau heeft letterlijk met het lichamelijke te maken. Denk aan voeding, beweging, rust en ontspanning, water, zonlicht en je ademhaling. Op dit niveau is het ook belangrijk dat je afvalstoffen die binnen zijn gekomen goed kan uitscheiden. Denk aan gifstoffen via de voeding die je eet, de schoonmaakmiddelen die je gebruikt of de omgeving waarin je woont. Denk ook aan bacteriën, schimmels en parasieten. Daarbij is het dus van belang dat jouw chemische processen zoals spijsvertering en hormoonhuishouding goed (gaan)werken. Ook je immuunsysteem speelt hierin een belangrijke rol.

Mentaal

Dit niveau heeft met het denken te maken. Het gaat over jouw (on)bewuste overtuigingen en beperkende gedachtepatronen. Dit zijn gedachten zoals: ik kan het niet (alleen), ik ben niet goed genoeg, ik mag er niet zijn. Dit is de kritische stem in jezelf.

Emotioneel

Dit niveau gaat over jouw gevoelens en beleving. Hoe ervaar jij iets en wat doet dit met jou. Heb je misschien nog last van nare herinneringen of ervaringen? Voel je je verdrietig, boos, gekwetst, afgewezen, zwaarmoedig of besluiteloos? Of ervaar je een gebrek aan aandacht?

Spiritueel

Dit niveau gaat over wie jij werkelijk bent, over onvoorwaardelijke liefde. Hoe kun je in je denken, je voelen en je zijn steeds meer liefde brengen? Hoe kan je jouw licht laten schijnen in jezelf en naar anderen? Het gaat over zingeving en passie, dat doen waar je blij van wordt.